Tisztelt Látogató!

 

Kovács János vagyok. Mezőgazdasági gépész-üzemmérnök és autószerelő mester végzettséggel rendelkezem. Vállalkozásom, az Autó-Farm 95 Kft 1995-ben alakult és autójavítással, alkatrész kereskedelemmel foglakozott.

Mindig is érdekelt a kovácsolás, hiszen nagyapám kétszer Kovács Antal hajdúnánási kovácsmester, édesapám Kovács László, aki kovács mester és gépész technikus volt.

Én 2005-ben találkoztam egy igen célszerű és egyszerű, a kovácsoláshoz és a díszítőelemek hajtogatására szolgáló szerszámkészlettel. Ezt akkori társammal megvásároltuk, elhoztam otthonról a tábori kohót, üllőt, kéziszerszámokat. Így kezdődött, azóta már számtalan célszerszámot készítettem, sikerült alapanyag megmunkáló gépet, nagyobb kohót és még sok szerszámot vásárolnom. Mára már tényleg tudok kovácsolt darabokat készíteni, de sokkal több igény jelentkezik az egyszerűbb kovácsolt jellegű munkákra. Készítettem 14 m-es ipari kaput Magyarországra és természetesen mindenféle kovácsolt kerítést, korlátot, elő-tetőt. Évek óta készítek egy francia partnernek kovácsolt illetve lakatos rácsokat, lépcső vázszerkezetet, ipari kerítést és több extra méretű kaput is.

Remélem Önnek is készíthetek egy-két szép darabot, az elképzelései szerint. Jó nézelődést kívánok.

Cím

4254 Nyíradony 

Nyitvatartás

Hétfőtől – Péntekig: 08:00 – 17:00
Szombat – Vasárnap: Zárva